Vi använder cookies.

010 410 73 70

Beaphar Nature Marsvin

Ett mycket hälsosamt och välsmakande premium-foder för marsvin. Fodret är baserat på timotejhö och 100% spannmålsfritt. Man har även tillsatt extra mycket C-vitamin då marsvin inte kan producera detta själva. Mer info

89 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-3 vardagar

Egenskaper

Beaphar Nature Junior Kanin är ett mycket hälsosamt och välsmakande premium-foder för marsvin. Fodret är baserat på timotejhö. För är för att bidra till en så god tarmfunktion som möjligt har man gjort fodret 100% spannmålsfritt och ett högt fiberinnehåll. Fodret innehåller 30 olika arter av gräs och örter. Fodret har ett högt innehåll av C-vitamin då marsvin inte kan producera detta själva. Fodret är framtaget för at vara e allt-i-ett pellets och säkerställer därmed att djuret får en balanserad och komplett kost. De unika foderkulorna är utformade som hjärtan och har en grov fiberstruktur vilket ger ett bra slitage för tänderna. Fodret är helt utan artificiella färgämnen, smaktillsatser eller konserveringsmedel.

Utfodring

Se detaljerad fodergiva på förpackningen.

Användning

  • Ett naturligt val av näring specialanpassat för ditt husdjur.

Vill du veta mer om Beaphar Nature Marsvin

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner