Vi använder cookies.

010 410 73 70

Beaphar Care+ Dwarf Hamster

Beaphar Care+ Dwarf Hamster är ett Helfoder för dvärghamster. Fodret är mycket välsmakande och välbalanserat. Ett premiumfoder som utvecklats i samarbete med veterinärer och näringsspecialister. Mer info

99 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Care+ dvärghamster är ett välsmakande och välbalanserat Super Premiumfoder, som har utvecklats i samarbete med veterinärer och näringsspecialister. Varje extruderad bit har samma näringsmässiga sammansättning vilket förhindrar selektiv utfodring. Vid extrudering blir bitarna hårda och det bidrar till en naturlig slipning av tänderna, dental function. Tack vare termisk behandling blir en högre smältning av proteiner möjlig, och med en balanserad fördelning mellan de viktigaste fettsyrorna Omega-6 och Omega-3 (från majs, vete, soja, linfrö), med E-vitamin för kroppens celler och med animaliska proteiner och aromatiska örter. Beaphar Care+ dvärghamster är ett välbalanserat foder för dvärghamstrar och tar hänsyn till djurens näringsmässiga behov.

Vill du veta mer om Beaphar Care+ Dwarf Hamster

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner