Vi använder cookies.

010 410 73 70

 

BARF Basic Nötbroskben

MUSH BARF Basic Nötbroskben 800 gram är råa nötbroskbitar som stimulerar och främjar din hunds tand- och munhälsa. Mer info

29 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

 

MUSH BARF Basic Nötbroskben 800 gram är råa nötbroskbitar som stimulerar och främjar din hunds tand- och munhälsa.

Genom att tillgodose din hund med råa bråsk och ben så förebygger du olika mun- och tandsjukdomar, det är även en väldigt uppskattad delikatess av de flesta hundar.

När du ger din hund ben och bråskbitar av olika slag så ger du även din hund möjlighet att hålla sig sysselsatt med ett av de mest naturliga beteenden för en hund: att tugga.
Detta är perfekt för de hundar med mycket energi då de också får möjlighet till en lugnande och rofylld aktivitet. 

 

 

För vem?

MUSH BARF passar för alla hundar. 
I och med att du själv kan anpassa kosten efter just din hund så kan du även skräddarsy en kost som fungerar och täcker alla din hunds specifika behov.

Fördelar

- Stor variation 

- Möjlighet att skräddarsy din hunds kost

- Perfekt för kräsnare hundar

- Biologiskt anpassad kost

 

Ursprung

Finska varumärket MUSH BARF tillverkar hundfoder som efterliknar hundens ursprungskost, det vill säga en kost i huvudsakligen baserad på kött och ben.
BARF,  som står för Biologisk Anpassad Rå Föda, innebär att man utfodrar sin hund med enbart rå föda.

När man väljer detta sätt att utfodra sin hund kommer även en del ansvar som innebär att man noggrant måste se till att hunden får rätt sammansättning av proteiner, fett, vitaminer och andra näringsämnen.

Genom MUSH BARFs smarta färdigställda menyer så får din hund precis allt den behöver, och det är nu lättare än någonsin att ge sin hund en BARF-kost.

MUSH väljer noggrant ut de ingredienser de använder i sina foder. Alla deras råvaror kommer från lokala finska bönder samt ren och lax från Sverige & Norge.

 

 

 

"

Vill du veta mer om BARF Basic Nötbroskben

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner