Vi använder cookies.

010 410 73 70

Aveve 334 All-in-Soup Mash

Aveve 334 All-in-Soup Mash är en 100% korn- och melassfri mash med ett lågt stärkelsesinnehåll. Passar därför bra till hästar som är känsliga, seniorhästar som har problem att äta pga avsaknad av tänder eller som vanligt grovfoder som hö eller hösilage hos hästar med dammallergi. Mer info

289 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Care Sensitive är en serie foder som utvecklats för hästar med speciella behov. Det kan vara hästar som tenderar att bli stressade och ”heta” eller som har problem med matsmältning, muskel och magsyra. Seriens fyra produkter fokuserar därför på maximal tuggningstid, hög fiberhalt samt lågt socker och stärkelseinnehåll. Gemensamt för produkterna är att trots deras milda sammansättning, så innehåller de fortfarande tillräckligt med energi och näringsämnen för att din häst ska kunna prestera optimalt. Energin kommer främst från fiber och fett.

All-In Soup är en läcker och 100% korn- och melassfri mash med ett lågt stärkelsesinnehåll, och passar därför bra till hästar som är känsliga. All-In Soup innehåller bl.a. cikoriarot som på grund av ett naturligt innehåll av inulin är känt för att ha prebiotiska egenskaper, t.ex. en särskilt positiv effekt på tarmens bakterieflora. Detta ihop med det höga fiberinnehållet säkerställer de rätta villkoren för en sund och välfungerande matsmältning och att hästen får ut så mycket näring som möjligt från sitt foder.

All-In Soup passar även bra till seniorhästar som har problem med att äta p.g.a. avsaknad av tänder. Produkten kan även användas som ersättning till vanligt grovfoder som hö eller hösilage hos hästar med dammallergi.

Utfodring

Rekommenderad daglig fodergiva:
50 - 200 gram pr. 100 kg kroppsvikt till hästar
All-in-soup kan både blandas i kallt eller varmt vatten (70 grader och invänta nedkylning). Låt dra i 15 minuter. Effekten är bäst med användning av varmt vatten. Blandas 1:2 Kraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).

Innehåller

Torkad cikoriarot
Timotej
Lusern
Vetekli
Linfrö
Havreskal
Rostade sojabönor
Linfröolja
Johannesbröd
Morotsflingor

Näringsdeklaration

Råprotein 11,7%
Smältbart protein 8,2%
Råfett 8,3%
Fiber 20,8%
Stärkelse 4%
Socker 7%
Kalcium 11,5 g/kg
Fosfor 7,9 g/kg
Magnesium 1,8 g/kg
Lysin 4,2 g/kg
Methionin 1,4 g/kg
Energi 0,90 FE/kg
Vitamin E 55 mg/kg
Vitamin D3 1000 IE/kg
Vitamin A 5000 IE/kg
Selen 0,1 mg/kg
Zink 38 mg/kg
Koppar 16 mg/kg
Järn 35 mg/kg
Kobolt 0,3 mg/kg
Mangan 38 mg/kg
Jod 0,3 mg/kg

Vill du veta mer om Aveve 334 All-in-Soup Mash

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner