Vi använder cookies.

010 410 73 70

Aveve 314 Recup Mash

Aveve 314 Recup Mash används ofta som en ’booster’ då man tillsatt extra elektrolyter, vitaminer och mineraler. Kan ges för att stärka tävlingshästar efter hårt arbete, eller för att hjälpa försvagade hästar som återhämtar sig från sjukdom eller kirurgi. Mer info

279 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Care Performance serien innehåller unika produkter för sporthästar som måste vara i absolut toppform! En optimal balans mellan energikällor är ett av produktens kännetecken och med en perfekt fördelning av snabb och långsam energi, kan hästen prestera maximalt. Energikällorna kommer huvudsakligen från högkvalitativa oljor, samt lättsmälta korn och fibrer. För att säkerställa välbefinnande och ett starkt immunförsvar innehåller serien en mix av flera viktiga ingredienser: Torkad cikoriarot som ger en välfungerande matsmältning, linfröolja som ger den bästa balansen mellan omega-3 fettsyror och en hög halt av vitaminer och mineraler gör att hästen har de resurser som krävs för att kunna prestera. Musklerna får de bästa förutsättningarna för en snabb återhämtning och återuppbyggnad genom innehållet av högkvalitativt protein, essentiella aminosyror, och naturliga antioxidanter som hjälper till att neutralisera skadliga avfallsämnen som ackumuleras i musklerna under träningen.

Recup Mash kan användas som en ”booster” då man tillsatt extra elektrolyter, vitaminer och mineraler. Eftersom den har en stor upptagningförmåga, kan den ges för att stärka tävlingshästar efter hårt arbete, eller för att hjälpa försvagade hästar som återhämtar sig från sjukdom eller kirurgi. Mashen är mycket välsmakande och är därför också perfekt som en läcker extra måltid eller för hästar som tenderar att inte äta sitt foder under stressiga perioder, tävlingar eller liknande.

Recup Mash innehåller cikoriarot, som på grund av ett naturligt innehåll av inulin, är känt för att ha prebiotiska egenskaper och har även en mycket positiv effekt på bakteriefloran i tarmen. Recup Mash har en rad positiva matsmältningsegenskaper (Vilket gör fodret perfekt till hästar som behöver öka i vikt), en hög fetthalt och ett högt energiinnehåll.

Utfodring

Rekommenderad daglig fodergiva:
50 till 200 gram per 100 kg kroppsvikt för hästar.
Recup Mash kan både blandas i kallt eller varmt vatten (70 ° C och vänta på avkylning). Effekten är dock bäst i varmt vatten. Uppblandning: 1: 1. På grund av elektrolyterna bör Recup Mash ges efter träning och/eller när hästen har direkt tillgång till färskt vatten. Kraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).

Innehåller

Vetekli
Havre
Linfrö
Kornflingor
Majsflingor
Sojabönolja
Sockerrörsmelass
Lusern
Torkad cikarot
Poppat vete
Poppat korn
Poppat majs
Spelt
Linfrökaka
Rostade sojabönor
Majsgroddar
Morotsflingor
Linfröolja

Näringsdeklaration

Råprotein 12%
Smältbart protein 8,5%
Råfett 10,9%
Fiber 7,3%
Stärkelse 28,6%
Socker 4,7%
Kalcium 12,9 g/kg
Fosfor 6,3 g/kg
Magnesium 3,9 g/kg
Lysin 4,3 g/kg
Methionin 1,7 g/kg
Energi 1 FE/kg
Vitamin E 295 mg/kg
Vitamin D3 2000 IE/kg
Vitamin A 16300 IE/kg
Vitamin C 56 mg/kg
Biotin 320mcg/kg
Vitamin B1 6 mg/kg
Vitamin B2 7 mg/kg
Vitamin B3 9 mg/kg
Vitamin B6 2 mg/kg
Vitamin B12 0,03 mg/kg
Selen 0,26 mg/kg
Zink 130 mg/kg
Koppar 36 mg/kg
Järn 130 mg/kg
Kobolt 0,3 mg/kg
Mangan 130 mg/kg
Jod 0,3 mg/kg

Vill du veta mer om Aveve 314 Recup Mash

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner