Vi använder cookies.

010 410 73 70

Applaws Chicken&Duck Konserv

Ett kompletterande våtfoder helt utan spannmål som är anpassat efter kattens naturliga behov. Mer info

359 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Applaws våtfoder är anpassat efter kattens naturliga behov den haft om den levde i det vilda. Katter är köttätare och detta vårfoder försöker efterlikna en naturlig kost med hög proteinhalt. Det spannmål som ofta finns i foder kan inte tas upp av kattes matsmältning och förvandlas istället till fett eller glykogen, vilket kan leda till övervikt, diabetes, leversjukdomar och preblem med bukspottkörteln. Detta foder är därför helt fritt från spannmål och anpassat efter kattens naturliga behov och främjar en ideal vikt och slank muskelmassa.

Applaws Chicken and Duck är tillverkat på frigående kyckling som föds upp helt naturligt utan tillsatta hormoner. Fisken är fångad i havsvatten efter säkra och hållbara metoder.

Observera att detta är ett kompletteringfoder som bör kompletteras med ett välbalanserat torr- eller blötfoder för att förse katten med all essentiell näring.

Utfodring

Se detaljerad fodergiva på förpackningen.

Användning

  • Kompletteringsfoder till katt.

Innehåller

Kycklingbröst 70%
Fiskbuljong 24%
Anka 5%
Ris 1%

Näringsdeklaration

Råprotein 15%
Växttråd 1%
Råoljor och fett 0,1%
Aska 3%
Vatten 80%

Vill du veta mer om Applaws Chicken&Duck Konserv

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner