Vi använder cookies.

010 410 73 70

AddPocket Lively

De ultimata fickorna med många användningsområden. Använd dessa vid hundträningen, på hästryggen, med barnen i lekparken, i trädgården, på golfbanan eller varför inte på resan? Insidan av fickorna är klädda med ett smutsavvisande material som gör dem lätta att hålla rena och tvätta av. Mer info

389 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

AddPocket Lively är praktiska och bekväma "extrafickor" för aktiva människor. Fickorna är perfekta när du vill ha dina tillhörigheter när till hands och samtidigt ha händerna fria. Perfekta att ha vid hundträning eller promenad. Dessa extrafickor funkar precis lika bra med barnen i lekparken, i trädgården, på resan, på cykeln, powerwalken, på golfbanan, på hästryggen, ute med båten, på jobbet mm. Användningsområdena är oändliga.

Fickorna är tillverkade i vatten- och smutståligt polyestermaterial. Båda fickorna är också utrustade med magnetstängning för att snabbt och smidigt kunna ta upp något. Den ena fickan är även utrustad med ett mindre fack för exempelvis mobiltelefonen. Insidan av fickorna är klädda med ett smutsavvisande material som gör dem lätta att hålla rena och tvätta av.

AppPocket Lively är tillverkat i Oxford nylon. Handtvätt rekommenderas då maskintvätt har en tendens att slita ut kardborren. Storlek på fickorna är 16x16 cm, djup 3 cm. Färg: Rosa Camouflage

Till denna kan du även köpa ytterligare en extraväska eller vattenflaska-hållare. Fickorna finns också i massa olika färger. Se hela AddPockets sortiment här.

Användning

  • Extrafickor för träning eller för vardaglig användning. Användningsområdena är oändliga.
Storlek Mått
S 81-89 cm
M 90-98 cm
L 99-106 cm
XL 107-120 cm

Vill du veta mer om AddPocket Lively

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner