Vi använder cookies.

010 410 73 70

Acana Grasslands Cat & Kitten

Acana Grasslands Cat & Kitten är spannmålsfri kattmat för både vuxna katter och kattungar.  Mer info

349 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Acana Grasslands Cat & Kitten är spannmålsfri kattmat för både vuxna katter och kattungar. Fodret innehåller mycket färskt kött i stor variation samt en mindre mängd frukt, grönsaker och örter.

Grasslands innehåller 70 % animaliska produkter från albertalamm, vildfångad fisk, frigående anka och klass 1-ägg. 30 % består av frukt och grönsaker, bland annat Red Deliciousäpplen, Bartlettpäron, Butternutsquash och Burbankpotatis från lokala gårdar. Det innehåller även organiska alger och örter, inklusive enbär, lavendel, soltorkad alfalfa och pepparmyntsblad som ökar ämnesomsättningen och är välgörande för din katts matsmältningssystem.

I varje liten bit av Acana Grasslands finns Omega 3-fettsyror (DHA, EPA) från vildfångad New Brunswicksill. Detta stödjer immunförsvaret samt bidrar till en vacker och välmående hud och päls.

Acana tillagas i Champion Petfoods prisbelönade kök i Kanada av färska, lokala råvaror. Fodret är fritt från högglykemiskt spannmål så som ris, majs och vete.

Acana är väl anpassat till kattens naturliga behov av en kött- och proteinrik kost. De närproducerade ingredienserna levereras färska till fabriken varje dag och ångkokas sedan vid tillagningen, på så sätt håller de sig fräscha och näringsrika genom hela processen. De kanadensiska högkvalitativa ingredienserna är alltid fria från konserveringsmedel och har aldrig blivit frysta. 

Innehåller

Benfritt lamm
Torkat lamm
Benfri anka
Torkad Pollock
Ankfett
Gröna linser
Benfri abborre
Torkad sill
Röda linser
Torkad lax
Kikärtor
Gröna ärtor
Sillolja
Hela ägg
Lammfett
Alfalfa
Kelp
Pumpa
Butternutsquash
Spenat
Morötter
Äpplen
Päron
Tranbär
Cikoriarot
Maskrosrot
Kamomill
Pepparmyntsblad
Ingefära
Kummin
Gurkmeja
Nypon
Frystorkad lammlever
Frystorkad anklever
Frystorkat lamm

Näringsdeklaration

Råprotein 35 %
Råfett 20 %
Råfiber 3 %
Vatten 10 %
Kalcium 1,8 %
Fosfor 1,5 %
Omega 3 1 %
Omega 6 2,5 %
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Foder (g)
1 2 20 - 55
2 3 50 - 165
3 4 60 - 120
4 5 75 - 150

Vill du veta mer om Acana Grasslands Cat & Kitten

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner