Arion Original Cat Adult Mature 2kg

Arion Original Cat Adult Mature 2kg

Arion Original Cat Adult Mobility är anpassat efter äldre katter med lägre aktivitetsnivå och katter som riskerar övervikt.

Nu 125,30 kr Ord. pris 179 kr
I lager
Arion Original Cat Adult Mobility är anpassat efter äldre katter med lägre aktivitetsnivå och katter som riskerar övervikt. De fysiska förändringar som sker leder till att den basala metaboliska hastigheten sjunker, och i samma veva även energibehovet. Fodret består därför av lättsmälta ingredienser, extra L-karnitin och lättupptagna spårämnen för att stimulera fettmetabolismen. I och med att äldre katter riskerar och visar större tendens till övervikt drabbas de lättare av viktrelaterade sjukdomar. Detta har man haft i åtanke när man gjort receptet till detta foder med syfte att minska riskerna för dessa problem och främja ett hälsosamt åldrande. Innehåller kondroprotektiva ämnen och hydrolyserande bioaktiva kolagenpeptider, som ackumuleras i broskvävnaden och ger en avsevärd förbätting när det kommer till rörligheten. Innehållet av en blandning naturliga antioxidanter stimulerar kattens naturliga immunförsvar och minskar även effekterna för att oxidativ stress och åldrande.

Innehållsförteckning
Kyckling, ris, lax, potatis, kycklingfett, ärtor, torrjäst, betrotsmassa, hydrolyserad kycklinglever, risprotein, raffinerad cellulose, arktisk krill, natriumchlorid, jäst, fiskolja, jästextrakt, M.O.S., F.O.S., växtextrakt (Rosmarinus spp., Vitis sp., Curcuma sp., Citrus sp., Eugenia sp.).

Mer information
Varumärke Arion
Råprotein (%) 29,00
Råfett (%) 12,00
Aska (%) 7,70
Kalcium (%) 1,50
Fosfor (%) 1,15
Vitamin A (IE/kg) 22 500,00
Vitamin D (IE/kg) 1 800,00
Vitamin E (mg/kg) 300,00
Koppar (mg/kg) 12,00
Selen (mg/kg) 0,28
Järn (mg/kg) 125,00
Arion Original Cat Adult Mature 2kg
30% rabatt

Recensera produkten

Recensera produkten! Logga in eller registrera dig.

Frågor & svar

Du vet väl att du kan ställa dina frågor om våra produkter direkt här?

Frågor om lagerstatus får du snabbast svar på via kundtjänst.

Sociala medier

Tagga dina foton med #animail #18545 i sociala medier.